TORTOSA

Jordi Jordan es presenta com “l’alcalde del canvi” a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

03/05/2019

Movem Tortosa s’ha presentat com la “garantia del canvi” en les eleccions municipals del 26 de maig. De fet, el lema de campanya presenta Jordi Jordan com “l’alcalde del canvi”, amb un cartell de color blanc i roig simulant els colors de Tortosa. Jordan considera que cal una nova etapa i un canvi a la ciutat després de 12 anys. En aquest sentit, ha deixat clar que Movem són els únics que han deixat clar que no pactaran amb els convergents, davant l’ambigüitat, afirmen, de Xavier Faura i Enric Roig.

Jordan també ha dit que com a primer grup a l’oposició han ofert fins a tres pactes de ciutat que el govern ha rebutjat. Jordan ha remarcat que la voluntat de pacte i diàleg de Movem ha quedat demostrat.



Jordan també ha dit que Movem Tortosa realitzarà una campanya en positiu explicant les més de 150 propostes que tenen per a la ciutat, i defugint de la confrontació. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>