VINARÒS

Jornada de derbis a la Lliga Comarcal de Pàdel


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | VINARÒS

10/10/2017

La Lliga Comarcal de Pàdel arribava aquest cap de setmana a la tercera jornada amb un dels derbis més apassionants entre clubs de diferents ciutats. A les instal·lacions de l'Indoor Vinaròs, l'equip local s'enfrontava al Padel Indoor Benicarló.

El bon ambient i també la històrica rivalitat entre els dos municipis va estar present en aquesta jornada de diumenge al matí.

Finalment la victòria va ser clara per al Benicarló en guanyar 0-8. El mateix equip en categoria B també va guanyar però sense poder fer ple de victòries conformant-se en un 6-2.

A la mateixa lliga sud, l'altre equip de la capital del Baix Maestrat, el Club Tennis Vinaròs va guanyar per un clar 8-0 al Faig Pàdel de la Sénia.

També va haver-hi competició a les instal·lacions de la Urbanització Panoràmica Golf de Sant Jordi on l'equip local rebia al B del CT Vinaròs en un matí on va predominar el bon joc i un resultat favorable per al Golf Panoràmica de 5-3.

A la lliga nord, resultats molt clars per l'IAmPadel i JesusSport en guanyar per un clar 8-0 al Johnny Montañés i Ampolla Pàdel respectivament. El derbi entre el Centre d'Esports Amposta i el Club Tennis Tortosa va acabar amb un resultat més igualat de 6-2 a favor del club ampostí. A la segona categoria el derbi va ser per al Tortosa 5-3. Idèntic resultat per al JesusSport enfrontant-se amb La Plana. L'IAmPadel també va guanyar per un clar 0-8 al Johnny Montañés.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>