TORTOSA

Junts per Catalunya es presenta com el vot útil per defensar l’Ebre a Madrid


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/04/2019

Junts per Catalunya ha presentat aquest dijous a Tortosa la candidatura per Tarragona per a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril. Una candidatura que, en el cas del Congrés, ve marcada per l’absència del cap de llista per Tarragona, Josep Rull. Ferran Bel, el número 2 de la llista, ha destacat que “la seva absència és una distorsió democràtica en aquest procés electoral”. També ha dit que Junts per Catalunya és “l’autèntic vot útil per a la defensa dels interessos de les Terres de l’Ebre”.

Tot i trobar-se a la presó, Bel ha dit que no contemplen que Rull no pugui prendre possessió del seu escó.

El cap llista pel Senat, Hèctor López, ha destacat que aniran a Madrid a fer política, per treballar per la prosperitat i el benestar de la demarcació. López també ha dit que és necessari que l’independentisme mostri la seva força a Madrid.

Bel ha destacat la transversalitat del grup que integra les llistes de Junts per Catalunya. Seguit de Ferran Bel, les següents places de la candidatura les ocupen Aurora Masip, Montserrat Vilella, Esther Flaucher i Jordi Malrès. També, com a suplents, la llista es completa amb Bàrbara Flores, Marc Vinya, Ferran Bladé, Teresa Moya, Anna Magrinyà i Joaquim Miralles. Finalment, en el cas del Senat, seguit de Hèctor López Bofill, la llista es concreta amb Assumpció Castellví i Jordi Sendra.



Podeu veure la #RDP íntegra en aquest vídeo:



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>