TORTOSA

Junts per Catalunya insisteix que cal revalidar els resultats de l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

07/12/2017

Junts per Catalunya ha presentat aquest dijous els principals eixos de la campanya electoral del 21-D a les Terres de l’Ebre. Es tracta de democràcia, prosperitat i cohesió social. Des de la nova seu, a tocar del Portal del Romeu de Tortosa, la candidata ebrenca Mònica Sales ha explicat que reivindicaran “l’anormalitat” d’aquestes eleccions i la necessitat de sumar vots contraposant dues opcions: democràcia o article 155, nació o imposició, referèndum o eleccions autonòmiques i Carles Puigdemont o Mariano Rajoy. Sales ha insistit en revalidar els resultats del referèndum de l’1-O.

En clau territorial Sales ha explicat que al llarg de la campanya aniran desgranant les seves propostes. En qualsevol cas ha remarcat el “compromís màxim” de Junts per Catalunya per la defensa del riu o la millora de les infraestructures.

Per la seva part, el cap de llista per Tarragona, Eusebi Campdepadrós, ha remarcat que el seu objectiu és parlar de futur i no de tornar a la unitat.

L’acte central de campanya de Junts per Catalunya a les Terres de l’Ebre serà aquest proper dilluns 11 de desembre a Tortosa, amb la participació, a través de les noves tecnologies, del president Carles Puigdemont des de Brussel·les.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>