MASDENVERGE

Magnífica participació a l'Enduret de Masdenverge

Albert Pascual | MASDENVERGE

25/05/2016

Entre els tarongers i oliveres de Masdenverge es va celebrar amb gran èxit de participació la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana d'Enduret.

Organitzada pel Moto Club Amposta i amb uns 80 pilots competint, la cursa va començar amb els més petits amb motos de 50cc havent de completar un recorregut de 7 kilòmetres que els ha servit per treballar la tècnica i habilitat amb la moto. Eyal Efroni ha estat el pilot més destacat en aquesta categoria.

A 65cc, Marc Pablo i Yago Domínguez han protagonitzat un dels millors duels que finalment s'ha emportat el primer.

Kevin Cabra ha estat el millor en la categoria 85 cadet, Martí Escofet a la versió juvenil.

També participaven xiques i Aida Castro va ser la millor seguida de Mireia Banús i Mireia Rabionet.

La categoria Sots 16 l'ha vençut David Riera. El de Valldoreix ha volat a les especials on ha realitzat una autèntica classe magistral de com cal traçar al llarg dels cronos. Per altra banda, Adrià Mesas ha fet segon, per davant d'un combatiu Jesús Ferreres que ha finalitzat en tercera posició.

Finalment la categoria Oberta se l'ha emportat Joel Minaya.

L'Enduret viatjarà de punta a punta del país i la pròxima cursa tindrà lloc al setembre a Llívia.