MÓRA D'EBRE

Marc Mur i Dolors Gurrera, nous consells comarcals a la Ribera d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

30/11/2017

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha incorpora tdos nous representants polítics de la comarca, en substitució de consellers que per diferents motius han deixat el seu càrrec comarcal. D'una banda, l'alcalde de Flix, Marc Mur, que entra en el lloc del republicà Francesc Barbero, qui des de setembre és diputat provincial i amb qui Mur governa al poble de la Ribera nord. Mur va dir que assumia el càrrec amb la voluntat de treballar per la comarca.

En la mateixa línia es va pronunciar la portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Dolors Gurrera, primera secretaria del PSC a la capital de comarca, que en aquest cas substitueix a Montserrat Latorre.

Les incorporacions de Mur i Gurrera s'afegeixen a la de Lluís Miquel Zas, regidor del PDeCat de Ginestar, qui en el plenari del mes d'octubre va entrar en el lloc del rasquerà Jesús Benaiges. Tots ells són relleus previstos per a la meitat del mandat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>