TORTOSA

Mayor Zaragoza creu que s’ha de girar full en el problema català


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

15/03/2018

Federico Mayor Zaragoza torna aquesta setmana a la ciutat on va passar la seua infantesa. El que va ser director general de la Unesco als anys 90, farmacèutic, professor, polític i alt funcionari de l’Estat parlava dimecres al vespre a la sala que porta el seu nom a la Cambra de Comerç de Tortosa. Mayor Zaragoza reflexionava davant els periodistes sobre la situació actual al planeta, i com els problemes a un lloc concret són cosa de tots.

Mayor Zaragoza feia aquestes reflexions minuts abans de la conferència “Accions inajornables davant les amenaces globals”. Així, el problema dels refugiats, especialment a la conca del Mediterrani, o la situació de les dones van ser present en els seus parlaments, tot citant Nelson Mandela.

El president de la Fundació per una Cultura de Pau no ha volgut esquivar les preguntes sobre la situació actual a Catalunya. El que fou Ministre d’Educació durant el segon govern d’Adolfo Suárez considera que el problema català és ara més emotiu que racional. Tanmateix creu que no es poden prometre coses que no es poden complir, i que no es trigarà molt a girar full i posar una solució al conflicte.

Federico Mayor Zaragoza acabava amb una reflexió de cara al futur de la humanitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>