LA SÉNIA

Més de 1.000 persones a la VII Diada Commemorativa de La Sénia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

16/09/2017

La VII Diada Commemorativa al camp d’aviació de La Sénia ha reunit més de 1.000 persones. La jornada ha començat amb la primera concentració de vehicles militars històrics i amb recreacions tant de l’exèrcit republicà com dels alemanys.

El Camp d’Aviació de la Sénia va se r un dels aeròdroms militars més importants durant la Guerra Civil Espanyola gràcies a la seva ubicació estratègica al mapa.

La Diada també ha comptat amb una exhibició aèria i amb una inauguració molt especial que ja els vam avançar fa unes setmanes: la del Centre d’Aviació Històrica de la Sénia. Un museu dinàmic i alhora taller que permetrà als visitants veure recreacions reals dels aparells.

Moisès ha explicat que entre els projectes de futur hi ha acabar de completar aquest museu i construir pistes d’aterratge al lloc on hi eren abans. L’alcalde de La Sénia ha assegurat que ja tenen el projecte redactat però que la dificultat està en les línies elèctriques que s’haurien de soterrar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>