MÓRA LA NOVA

Més de 1.000 persones participen a la Festa del Tren a Móra la Nova


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA LA NOVA

09/10/2017

Unes mil dos-centes persones van assistir aquest cap de setmana a la primera edició de la Festa del Tren al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. A més, de la possibilitat de pujar a locomotores de tren en moviment, es va poder gaudir d’una visita teatralitzada “Un passeig per l’estació” a càrrec del Grup de Teatre local. També hi van haver xerrades divulgatives, tallers per als més menuts, la lectura d’un conte d’Ernest Hemingway ambientat a l’estació, jocs de taula i de rol, ball de gegants amb el capgròs del cap d’estació o un cineclub sobre una pel·lícula de temàtica ferroviària.

El president de la Fundació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova (APPFI), Jordi Sasplugas, va destacar que la renovada Festa del Tren pretenia obrir-se a tot tipus de públic.

Sasplugas també va destacar com a novetat els voluntaris en acció per explicar la tasca que es realitza al Museu del Ferrocarril dia a dia.

La propera visita teatralitzada tindrà lloc l’11 de novembre, amb motiu de la celebració de la Setmana del Turisme Industrial.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>