MIRAVET

Miravet acollirà el macroconcert a l’Ebre per demanar la llibertat d’Oriol Junqueras


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MIRAVET

14/03/2018

Els ritmes i les paraules de les cançons d'Èric Vinaixa, Joan Rovira, Sílvia Ampolla, Guardet lo Cantador i la seua rondalla, Solk, Mascarats o DJ Jordi Caballé sonaran el pròxim 24 de març a Miravet en el que s'espera que siga un gran concert per reclamar la llibertat d'Oriol Junqueras a més de Joaquim Forn i els presidents de l'ANC i Òmnium Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

L'eclèctic alcalde de Miravet Antoni Borrell i amic personal d’Oriol Junqueras des de fa més de 20 anys, va presentar aquest dimarts al vespre el concert solidari que se celebrarà a les Terres de l'Ebre en el marc de la iniciativa #FreeJunqueras. Amb el seu peculiar estil, Borrell va versar sobre la filosofia de vida del líder d’Esquerra.

En la roda de premsa també han assistit a títol individual Rosanna Fatsini, Directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball, i Neus Guiu, treballadora de la Generalitat. Totes dos han criticat l'aplicació de l'article 155 i la política judicial preventiva sobre Oriol Junqueras i la resta d'empresonats.

Pel que fa al concert, serà gratuït però es podrà donar la voluntat. Els fons que es recapten es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils. El punt de trobada serà la plaça de l'Arenal de Miravet i a banda de músics també hi serà present l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>