AMPOSTA

Miró acusa ERC de cedir a les pressions de la CUP al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

11/10/2017

El president del Consell Comarca del Montsià, el socialista Francesc Miró, ha lamentat la decisió d’ERC de trencar el pacte de govern amb el PSC. Al costat de la resta de consellers socialistes Miró ha rebutjat les acusacions de deslleialtat efectuades pels republicans i els ha acusat d’estar més pel procés que pel seu dia a dia de les necessitats dels ciutadans. Mirí també ha remarcat que tot i no compartir el seus anhels independentistes el PSC va deixar deixar clar des d’un primer moment que no estarien fora de la Constitució ni de l’Estatut de Catalunya.

També ha acusat a ERC de cedir en poques hores a les pressions i imposicions de la CUP que demanava el trencament del pacte. Segons Miró, “la CUP proposa i ERC disposa”.

Miró també ha dit que el grup comarcal del PSC, que es queda en minoria, continuarà treballant des del Consell Comarcal perquè la institució no quedi aturada i paralitzada al “caprici” d’un grup polític.

Miró també ha lamentat que el grup comarcal d’ERC no hagi volgut parlar sobre les possibles diferències sorgides en el dia a dia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>