JESÚS

Mònica Sales: ‘Hem de saber aprofitar els 70 diputats per la República’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | JESÚS

23/02/2018

La repetició de les eleccions és un escenari que no vol ningú. Així de clara ha estat aquest divendres la diputada ebrenca de Junts per Catalunya, Mònica Sales. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sales ha advertit que els independentistes no estan preparats per uns nous comicis, i que el resultat del 21-D avala que la major part de la ciutadania defensa la nova República. De fet, ha dit que cal evitar la repetició de les eleccions, i aprofitar els actuals 70 diputats independentistes per aixecar, també, l’aplicació de l’article 155.

Segons Sales, la negociació entre Junts per Catalunya i Esquerra s’ha complicat. De fet, ha afirmat que no cal utilitzar més eufemismes per amagar que les converses “han fet un recés”. Amb tot, ha expressat que les dues formacions tenen clar que es necessiten per tirar endavant el procés i “desplegar” la República.

Sales ha insistit que Carles Puigdemont continua sent l’únic candidat a presidir la Generalitat. De fet, aquest divendres Junts per Catalunya ha registrat en solitari al Parlament una proposta de resolució per “restituir” Puigdemont.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>