ALCANAR

Montserrat : ‘L’Estat destina més diners a hibernar el projecte Castor que a inversions a l’Ebre’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

26/02/2018

L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha tornat a demanar aquest dilluns el desmantellament definitiu del projecte Castor. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Montserrat ha recordat que el cost anual de la hibernació del magatzem submarí de gas, uns 15 milions d’euros anuals, és gairebé tan important com el que costaria tenir la planta en funcionament. De fet, l’alcalde canareu ha assenyalat que l’Estat destina més diners a hibernar la planta del projecte Castor que a les inversions reals al territori.

Montserrat ha fet aquestes declaracions després que el Congrés dels Diputats aprovés una proposició no de llei que demana a l’Estat desmantellar el projecte Castor. També després que el ministre d’Energia reconegués que el magatzem va fer-se amb un greu error de disseny. De fet, l’alcalde d’Alcanar ha recordat que el projecte Castor va tirar endavant amb laxitud en la tramitació, amb falta d’informes previs sobre la sismicitat de la zona, i també amb errors en el model geològic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>