MÓRA LA NOVA

Móra la Nova, una biblioteca amb Denominació d'Origen


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MÓRA LA NOVA

20/09/2017

Durant el mes de setembre, el vi és el protagonista a la Biblioteca de Móra la Nova. La localitat riberenca s'ha sumat al projecte Biblioteques amb Denominació d'Origen que la Generalitat desenvolupa des de fa cinc anys a zones vitivinícoles de Catalunya i que apropa el món del vi als veïns del poble. La regidora de cultura moranovenca, Eva Vallespí relata com aquesta és la primera biblioteca de la comarca en adherir-se.

La idea és potenciar la cultura del vi junt amb la literatura i també buscar nous segments de públic a la biblioteca on fins a finals de setembre es faran diferents activitats tant per als més grans com per als més petits.

Francesc Sanahuja, responsable de la biblioteca, també destaca la bona acollida de la iniciativa entre els usuaris, especialment els més menuts en veure tota la decoració preparada després d'unes llargues vacances.

A més de llibres, una exposició de pintura i fotografia relacionada presideix l'entrada al centre. Són una col·lecció de fotografies cedides pel pagès Miquel Escoda, i pintures fetes per diferents artistes locals de totes les edats relacionades amb el paisatge vinícola de la zona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>