MORELLA

Morella comença la festa major de Sant Roc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | MORELLA

08/08/2017

La capital dels Ports, Morella, ha encetat les seues festes dels Bous de Sant Roc. Un dels actes més tradicionals volta dels pelegrins, una dansa que fan els més menuts i que acompanyen amb poesies en les que fan critica d'aspectes i novetats locals.

Ja han començat les festes de Sant Roc a Morella. Enguany, al ser any d'Anunci, s'han hagut d'avançar, fet que no ha agradat a tothom. Algun pelegrí ho ha explicat amb les poesies tradicionals que es realitzen a la dansa dels pelegrins a l'inici de les festes.

La nacional 232, el parador de turisme o els cotxes mal aparcats també han tingut la seua poesia crítica per part dels pelegrins. A la nit, el pregó donava el tret d'eixida oficial de les festes de Sant Roc, enguany amb el professor Andreu Casero.

Ambient festiu, alegria i il·lusió omplien els carrers de Morella durant la jornada de diumenge per a començar les festes de Sant Roc.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>