TORTOSA

Movem denuncia que el Defensor de la Ciutadania fa cinc anys que no compareix al ple


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/01/2018

El grup municipal de Movem Tortosa portarà al ple ordinari del proper dilluns a l’Ajuntament una moció que reclama la convocatòria urgent de la compareixença del Defensor de la Ciutadania. Des de Movem asseguren que els estatuts recullen que el defensor ha de comparèixer anualment per donar explicacions sobre el nombre i tipus de queixes i consultes rebudes pels ciutadans en relació al municipi. Però el portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha denunciat que la última compareixença al ple per part del Defensor, Joaquim Ricart, es va produir al 2012, és a dir, fa cinc anys.

Des de Movem reclamen que el Defensor de la Ciutadania presenti els informes pendents dels darrers cinc any en un ple extraordinari específic durant el proper mes.

Jordan ha recordat que en la seva darrera compareixença al 2012, Ricart va demanar al govern municipal que fes difusió de l’existència de la figura del Defensor de la Ciutadania. Segons Movem, aquesta difusió no s’ha produït.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>