TORTOSA

Movem lamenta el retard de tres anys per construir nous columbaris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

09/10/2018

Movem Tortosa ha denunciat aquest dimarts que el govern del PDecAT i ERC ha aprovat la construcció de 80 columbaris per a les cendres de difunts al cementeri municipal tres anys després de proposar-ho. El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha recordat que a l’abril del 2016 el govern va votar en contra de la moció que havien presentat, on es demanava precisament aquesta construcció. Jordan ha afirmat que és un altre exemple de rebuig d’una proposta positiva de l’oposició per realitzar-la més tard i emportar-se els mèrits. Una actitud que ha qualificat de “partidista i electoralista”.

Per Jordan aquesta manera d’actuar evidencia que el de Tortosa és un govern esgotat.

Movem Tortosa ha recordat que la seva moció també proposava l’adequació d’un altre espai al cementeri per construir-hi un jardí on poder dipositar les cendres directament al sòl com tenen també altres ciutats del país, i que continuaran treballant perquè aviat sigui una realitat. // Foto MOVEM TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>