TORTOSA

Movem torna a demanar informació i transparència per la candidatura de Patrimoni de la Humanitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

07/03/2018

Movem Tortosa insisteix a reclamar que la candidatura de la ciutat per a ser reconeguda Patrimoni de la Humanitat siga un projecte de ciutat i no només de l'equip de govern.

La formació liderada per Jordi Jordan va començar a treballar en la proposta fa quatre anys, i l'equip de govern d’aleshores va votar-hi en contra. Després es va saber que el govern del PDeCAT i Esquerra treballaven en aquesta proposta “en secret”.

Des de Movem Tortosa es torna a posar sobre la taula el tema, i demanen a l'equip de govern actual llum i taquígrafs en les reunions que se celebren per dur a terme el projecte, així com una major implicació de les formacions polítiques a l'oposició.

Ara fa un any, Movem Tortosa denunciava que havien descobert que el govern municipal va pagar els serveis d'una empresa de Barcelona, Laboratori de Turisme Cultural, per la coordinació de la candidatura. Un any després encara demanen informació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>