TORTOSA

Noves incorporacions de jugadors per tancar la plantilla del Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | TORTOSA

14/08/2017

El CB Cantaires ha fet oficials tres incorporacions més per al primer equip, que la temporada que ve disputarà la lliga EBA. En primer lloc, es tracta del jugador espanyol Jesús Caro, nascut a Càceres l’any 1999. Jesús Caro fa 1,95 metres d’altura i pesa 86 quilos. Es va formar al Moraleja CB, i va competir en les categories cadet i júnior preferent del San Antonio Càceres, de la lliga LEB Or. Juga d’aler i es caracteritza per un bon tir de 2 i de 3, així com per la seau visió de joc i per ser un bon passador. Sempre és dur en el rebot ofensiu i defensiu, i amb molt bon joc de peus. Jesús Caro compaginarà el seu perfil de jugador amb el d’entrenador dels equips de formació del club.

D’altra banda, el Cantaires també ha anunciat la incorporació del pivot americà Lafonzo Smith. Nascut al juny del 1994, pesa 90 quilos i mesura 2,06 metres.

Finalment, el Cantaires també ha anunciat el retorn de Jordi Barberà, nascut el 1996 i originari de Masdenverge. Barberà es va formar en els equips inferiors del Cantaires. Mesura 2,03 metres i pesa 95 quilos. Segons el Canatires, es tracta d’un jugador capaç de llegir el joc, ocupar espais, moure el joc, i fer jugar a l'equip. Amb un bon tir exterior i joc interior pot jugar d'aler i ala pivot. La passada temporada va jugar amb el Messer CBT i estava amb dinàmica de LEB plata amb primer equip. Amb aquesta darrera incorporació l'equip tortosí dona per tancada la plantilla del primer equip.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>