TORTOSA

Òmnium declara desert el premi Grifonet en solidaritat amb els Jordis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/11/2017

La junta territorial d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre ha decidit declarar desert el premi Grifonet en solidaritat amb el president de l’entitat, Jordi Cuixart, però també amb el president de l’ANC, Jordi Sánchez, i els consellers destituïts que es troben empresonats. Des de fa sis anys, el Grifonet s’atorga en reconeixement a una persona per la seva trajectòria professional i personal en la defensa de la llengua, la cultura, el país i la cohesió social. En un manifest, la junta afirma que enguany no tenen “el cor per celebrar res”, i que es guarden les forces per lluitar.

Roo ha explicat que, tot i que no s’ha fet públic fins ara, la decisió es va prendre en el moment que Jordi Cuixart va entrar a la presó i com a mostra de rebuig.

Òmnium Cultural Terres de l’Ebre farà arribar el manifest on s’explica que el premi Grifonet ha quedat desert tant el president d’Òmnium com al de l’ANC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>