AMPOSTA

Òmnium organitza un Sopar Groc Solidari, dijous a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

05/02/2018

Òmnium Cultural de les Terres de l’Ebre ha organitzat un Sopar Groc Solidari per aquest dijous a Amposta. Serà el primer esdeveniment d’aquest tipus que s’organitza a les Terres de l’Ebre, després de l’èxit que va tenir el Sopar Groc Solidari de la xef Ada Parellada a principis de gener. Després, n’hi ha hagut més en altres llocs del territori. En aquests sopars, la característica principals és que els ingredients són grocs. El sopar d’Amposta, amb un menú a càrrec d’Isabel Alejos, d’El Petit Cafè, tindrà lloc a partir de les nou del vespre al Casino, amb un preu de 45 euros per comensal. La presidenta d’Òmnium al territori, Dolors Roó, ha explicat que la recaptació del sopar es destinaran a la Caixa de Solidaritat dels “presos polítics” i familiars dels encausats pel procés sobiranista.

Per fer reserves per al Sopar Groc solidari, cal fer-ho via correu electrònic a l’adreça isabelpetit97@gmail.com. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roó també ha comentat que al sopar hi assistiran els tres diputats ebrencs al Parlament, així com escriptors del projecte ‘Versos contra la violència’.

D’altra banda, Roó ha comentat l’actualitat política del país. La presidenta d’Òmnium a l’Ebre ha reclamat unitat als partits independentistes, així com una “acció de generositat” per constituir un nou govern per a Catalunya.

Òmnium ha celebrat aquest cap de setmana la seua assemblea territorial, on ha pogut constatat un increment en el nombre de socis de l’entitat. En xifres globals, té gairebé 100.000 socis, mentre que a les Terres de l’Ebre s’ha doblat el nombre d’associats, fins als 1.600. A banda d’aprovar el pressupost per al 2018, Òmnium Ebre va refermar el seu compromís de tenir més presència en el conjunt del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>