MÓRA D'EBRE

Oxana Bonjorn, quarta al Campionat d'Espanya d'Atletisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

04/07/2018

L'atleta de Móra d'Ebre Oxana Bonjorn va aconseguir la quarta posició al XVII Campionat d'Espanya Cadet d'atletisme a l'aire lliure en la prova dels 1.500 metres obstacles. La prova es va celebrar a Castelló este dissabte, 30 de juny. Amb este resultat, la morenca millora la seua marca personal i deixant-la en 5:12:01.

Durant la cursa va anar de menys a més, va passar la primera volta (400 metres) en 12a posició de 15 atletes, però a poc a poc va anar avançant i a falta de 300 metres semblava que podia agafar a la 3a posició però finalment es va haver de conformar amb la 4a posició.

En primer lloc es va classificar Rocío Garrido, de Valladolid, que ja va guanyar l'any passat i tenia el millor temps; la segona va ser la seua companya d'equip (J.A. Arbeca), la lleidatana Aida Alemany, que tenia el segon millor temps abans de començar la cursa, i tercera posició va acabar la madrilenya Jimena Blanco, que ja venia amb el tercer millor temps. Oxana tenia el 4t millor temps, per tant es van complir els pronòstics.

En este temporada que ara s'ha acabat, Oxana ha aconseguit, com a resultats més destacats, el sotscampionat de Catalunya en cros i, en obstacles, aquesta quarta posició.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>