TARRAGONA

Paladella descarta segregar-se de Catalunya per marxar a l'Aragó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TARRAGONA

16/08/2017

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, acompanyat del regidor Francesc Antoni Brio, s'ha reunit dimecres al matí amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra. La reunió, que ha durat poc més d'una hora ha deixa un titular clar, i és que es descarta totalment la idea de deixar Catalunya i incorporar-se a l'Aragó. "Es descarta absolutament que hi hagi qualsevol tràmit per marxar de Catalunya, perquè tampoc és possible", ha dit l'alaclde de Batea.

Paladella ha estat molt crític amb la Generalitat, també perquè encara no ha rebut una cita per reunir-se amb Carles Puigdemont. L'alcalde de Batea ha posat sobre la taula del subdelegat els greuges que considera afecten el municipi: el problema de les places concertades a la residència d'avis, la tramitació dels nous parcs eòlics i el litigi amb Gandesa pels límits del terme. Quant a la residència, Paladella ha denunciat informes irregulars.

Preguntat pel delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Paladella ha dit que ja fa un any que Xavier Pallarès coneix els problemes dels veïns del poble, que no ha fet res, i que amb qui ha de parlar és amb el president de la Generalitat. Per la seua part, el subdelegat del govern a Tarragona, Jordi Sierra, no ha volgut parlar amb els mitjans sobre aquest tema.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>