TORTOSA

Partit Boig

Albert Pascual | TORTOSA

19/01/2016

El Tortosa-Ebre va guanyar el seu encontre enfront del Júpiter en un partit on es van veure molts gols, 11 en total. El resultat final de 6 a 5 favorable a les xiques de Francisco Javier Subirats les manté en sisena posició i 26 punts, lloc en què acaben la primera part de la lliga preferent femenina.

La primera part del partit disputat al Josep Otero de Tortosa va tenir domini local, i ja al primer minut de partit, Laia Ballesté obria el marcador. La seguiria Àngels Benaiges en un hat trick de gols aconseguits en menys de 15 minuts.

Sara de Barrio marcaria el primer gol del Júpiter al 33’ i un minut després, Gemma Messeguer regalaria un gol al Tortosa-Ebre en marcar en pròpia porta.

Amb 5 a 1 acabaria la primera part, però per al Júpiter no estava tot dit encara. De nou Sara del Barrio marcaria al 48’, retallaria encara més Laura Caballero al 63’, i signaria el hat trick Sara del Barrio al 70’.

Sis minuts després Laura Caballero marcava el gol que suposaria l’empat a 5 en el marcador. Pareixia impossible però les del Júpiter estaven a punt d’aconseguir rascar un punt. El partit però encara no havia acabat i, amb sort per al Tortosa-Ebre, Anna Lizarraga marcava el definitiu 6 a 5 al minut 84’ donant els tres punts a les tortosines.