ASCÓ

Partit intens per retrobar-se amb la victòria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

06/11/2017

Ascó 2 - 1 Prat

Victòria molt treballada de l'Ascó davant un Prat que va plantar cara a l'equip riberenc.

El partit, marcat pel vent, començava a favor de l'Ascó amb una primera ocasió de Sergi Moreno al cap de 50 segons. Els primers compassos van ser de domini altern, amb dos equips que reclamaven la pilota constantment.

A poc a poc l'Ascó anava dominant una mica més. Al minut 10 la tenia Bertomeu que enviava fora un xut massa forçat. Al 21 l'àrbitre assenyala penal a favor de l'Ascó que s'encarrega de transformar-lo Bertomeu.

Les ocasions per al conjunt riberenc segueixen i també ho intenta Ignacio de lluny. El Prat ho intenta però una defensa ordenada asconenca eviten tota opció de perill visitant.

Al segon temps domina el Prat durant els primers minuts, però sense crear perill. L'Ascó ho intenta a la contra. Al minut 65 és expulsat l'entrenador visitant per protestar una jugada, mentrestant, els de la pota blava segueixen collant l'Ascó i al final aconsegueixen l'empat al 78 quan marca Alberto Padilla.

Afortunadament per als interessos locals la reacció és immediata i en la següent jugada, Peke acaba marcant el 2 a 1 en una jugada preparada que fa embogir la graderia local.

Amb aquest resultat l'Ascó recupera la segona posició de la Tercera Divisió amb 30 punts, a vuit del líder, l'Espanyol B.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>