TORTOSA

Patrícia Faura nega que Ciutadans siga un partit transvasista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/04/2019

La candidata al Senat per Tarragona, la tortosina Patrícia Faura, ha rebutjat este dijous que Ciutadans siga un partit transvasista. De fet, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Faura ha assegurat que d’entrada el partit taronja no promourà transvasaments d’aigua entre conques, i ha destacat que la proposta mediambiental de Ciutadans passa per mantenir la morfologia actual del Delta, “fent el que siga necessari”.

A més, Faura ha repassat alguns dels temes d’interès per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, com les obres del corredor del Mediterrani o la construcció pendent del tram pendent de l’autovia A-7. De fet, ha dit que el territori ha de tenir les mateixes infraestructures que tenen en altres llocs.

A banda, Faura ha volgut destacar l’aposta de Ciutadans per les Terres de l’Ebre, amb ella com a candidata al Senat i també amb l’ampostina Cecília Castelló com a número 5 al Congrés dels Diputats. A més, el partit taronja ja s’ha implantat a Tortosa, Amposta, la Ràpita, Móra d’Ebre o l’Ametlla de Mar. Segons Faura, no estan “obsessionats” en presentar llistes per a les municipals, sinó que busquen créixer i crear una agrupació pròpia a les Terres de l’Ebre.

Faura ha avançat que, com a mínim, hi haurà llistes de Ciutadans a Tortosa, l’Ametlla de Mar, la Ràpita i l’Ampolla. Quant al candidat de Tortosa, qui encara no ha estat proclamat oficialment, Faura ha evitat dir que es tracta de l’enginyer Miquel Albacar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>