PAÜLS

Paüls facilita que els joves es quedin al poble per evitar la despoblació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | PAÜLS

22/01/2018

L’Ajuntament de Paüls vol fomentar que els joves es quedin al poble. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha creat una subvenció de permís d’obres d’habitatges per als menors de 40 anys. En concret, el consistori subvencionarà el 75% del permís d’obres d’aquells veïns que es trobin en aquesta franja d’edat i vulguin rehabilitar una casa o construir un nou habitatge. Amb aquesta mesura es busca revertir la dinàmica de pèrdua de població que es va produint en les darreres dècades. L’alcalde de Paüls, Enric Adell, afirma que no és una problemàtica puntual, però que és l’hora d’abordar-la abans que la situació sigui pitjor. De fet, considera que l’impacte serà positiu a mitjà o llarg termini.

Com a requisit cal estar empadronat al poble durant el tres anys següents. Aquesta subvenció del consistori és compatible amb altres ajudes, sempre que no se sobrepasse el cent per cent del cost. Adell considera que la mesura de la subvenció pot ser atractiva per aquells que es plantegen marxar a viure a una altra població de les Terres de l’Ebre.

Paüls és el segon poble més petit del Baix Ebre, amb uns 567 habitants, només per darrera d’Alfara de Carles amb 369. El 25% de la població són persones jubilades i l’any 2017 hi va haver cinc naixements i una dotzena de defuncions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>