MÓRA D'EBRE

Piñol reclama que Salut Ebre servisca per actualitzar l’hospital de Móra


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA D'EBRE

22/01/2018

Joan Piñol ha mostrat aquest dilluns la seua satisfacció, però també la seua preocupació per la creació de l’empresa pública Salut Ebre, que a partir de l’abril ha de gestionar l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. L’alcalde de la població ha recordat que el compromís de l’exconseller Toni Comín va ser crear una empresa 100% pública per gestionar, en principi, l’hospital de Móra d’Ebre. Però també l’actualització de l’hospital, amb una inversió d’uns 2,5 milions d’euros.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol ha lamentat la falta d’informació, però també s’ha volgut mostrar comprensiu amb la complexitat del moment polític. En canvi, ha tornat a ser molt contundent a l’hora de reclamar les inversions que necessita l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Piñol ha recordat que l’Ajuntament ha hagut de costejar les obres d’un aparcament per a l’hospital, una actuació que hauria d’haver assumit o bé Gecohsa o bé el Servei Català de la Salut.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>