AMPOSTA

Play-off de cara per als Barbarians Taus-Vinaròs

Albert Pascual | AMPOSTA

15/03/2017

El Babarians Taus-Vinaròs va jugar contra el Paterna B el primer dels partits de play-off per decidir la classificació final de la tercera regional valenciana. El partit es va fer en plena setmana fallera als Jardins del Túria de València.

Tot i les baixes, l'equip format pels Taus d'Amposta i el Barbarians de Vinaròs va preparar-se a consciència aquest important partit. Només començar el partit, jugada d'estratègia de l'equip visitant que va acabar en un assaig de Christofer i una transformació que posava les coses de cara als Barbarians Taus 0 - 7.

El domini del baló seguia sent del Barbarians Taus però uns errors van ocasionar un assaig del Paterna. Ràpidament els jugadors de Vinaròs i Amposta van mostrar major efectivitat i al minut 33, assaig de Pau Montanyana fruit d'una gran jugada col·lectiva i poc després torn de Sebas que tancava la primera part en un 5 - 17 a favor.

A la segona part l'estratègia era molt clara: atacar en zona oberta per poder explotar tota la velocitat dels jugadors del Barbarians. Un nou assaig de Dani al 43 ampliava el marcador.

La reacció del Paterna arribava tard i era replicada per los Taus amb dos assajos d'Àlex i de nou Cristofer. Un darrer assaig del Paterna només va servir per a evitar un resultat més escandalós que acabava 15 a 34.

La tornada d'aquest primer play-off serà el pròxim 25 de març a les 17 h a Amposta.