TORTOSA

Posen a la venda el Palau Capmany de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/02/2018

El Palau Capmany de Tortosa, un dels edificis més emblemàtics dels carrer de la Rosa, està en venda. Diari de Tarragona publica aquest dimecres que els propietaris d’aquest edifici, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, demanen un preu de sortida d’1,2 milions d’euros. El seu anunci es pot trobar en una immobiliària de la ciutat, on es descriu el Palau Capmany com un edifici de 2.000 metres quadrats, 14 habitacions i 8 banys. De fet, la immobiliària destaca el seu potencial com a possible hotel amb encant.

Fins ara, aquest edifici del segle XVIII era la seu de Metrópolis Seguros, però la cartera d’assegurances d’aquesta companyia s’ha venut a FIATC, que fa poques setmanes ha traslladat l’oficina a l’avinguda de la Generalitat. El president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric ha advertit del tancament de molts comerços del carrer de la Rosa. Però Josep Baubí considera que, si s’hi acaba instal·lant algun establiment hoteler, la venda del palau Capmany podria ser una bona notícia per al nucli antic.

La casa Capmany és, com a mínim, del segle XVIII. Durant el segle XIX es va construir una reproducció del Pati dels Lleons, i per això va ser conegut com l’Alhambra tortosina. Va ser la seu del Centre Dertosense i també la casa natal del poeta Gerard Vergés, on la seua família va tenir-hi la farmàcia. A finals de la dècada dels 60, el palau va ser adquirit per José Celma Prieto, president de Metrópolis Seguros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>