ALCANAR

Primer pas de l'Ajuntament d'Alcanar per a millorar Los Codonyers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ALCANAR

10/01/2018

L’Ajuntament d’Alcanar tirarà endavant el pla de millora urbana de Los Codonyers després que, el passat 30 de novembre, el ple municipal va aprovar el projecte que ara està a l’espera de ser aprovat definitivament a finals de gener per la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre.

El pla que han elaborat els tècnics municipals afecta una zona de 24.000 metres quadrats de l’eixample d’Alcanar, una zona de carrers discontinus amb diferents equipaments escolars i esportius com l’Escola Joan Baptista Serra, l’Institut Sòl de Riu i el pavelló municipal.

La finalitat d’aquesta obra és desplegar noves infraestructures. El desenvolupament urbà vertebrarà una zona amb nombrosos equipaments públics, i també ajudarà a la millora del trànsit rodat amb noves sortides ràpides cap a la ronda de circumval·lació.

Un projecte que, segons la regidora d’Urbanisme d’Alcanar, es farà de forma conjunta i tot d’una.

Tot i que encara no se sap el cost del pla de millora urbana de Los Codonyers, està previst que aquesta obra, llargament reivindicada pels veïns d’Alcanar, es puga executar en un termini de sis mesos.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>