TORTOSA

Primera victòria de l’any

Albert Pascual | TORTOSA

19/01/2016

Les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires de Tortosa va trencar el passat cap de setmana la ratxa de dos partits perduts guanyant al Construccions Consher Mata B Ribes, equip que aquest any estrena la categoria de Primera Catalana.

El Cantaires va dominar en l’apartat defensiu com en l’ofensiu, i amb 7 recuperacions i 16 assistències, demostra que la defensa i concentració de l’equip de Claudio Prieto ha fet un pas endavant.

Després d’un primer quart amb resultat final d’empat a 22, el partit va començar al segon quart on els tortosins se n’anirien a un 19/13, i al tercer quart amb un 22/13. Finalment el partit acabaria amb un parcial de 18/15 i un resultat final de 81 a 63.

El treball de l’equip va ser molt bo, amb detalls interessants en la circulació de la pilota i finalitzacions amb detalls de qualitat. Tot i això, encara falta millorar en l’encert dels tirs de camp.

Els jugadors que més punts van fer van ser David King amb 26, Luc Archimede amb 13, i Sergi Domènech amb 11 punts.