TORTOSA

Principi d’acord ERC-PDeCAT per governar al Baix Ebre i al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/11/2017

Principi d’acord entre Esquerra i el PDeCAT per tirar endavant les mocions de censura als consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià. El republicà Dani Andreu ha confirmat aquest dijous que l’acord entre els dos partits està gairebé tancat, amb la previsió que durant la setmana que ve ja puga haver-hi nous governs en els dos consells comarcals, on el PSC està governant en minoria des del trencament dels pactes per part d’Esquerra. L’expresident del Baix Ebre ha afirmat que és important assolir un acord general per a les dos comarques.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Andreu ha preferit no confirmar els noms dels futurs presidents del Baix Ebre i del Montsià. Segons fonts properes a la negociació, la republicana Carme Navarro tornaria a ser la presidenta del Montsià, mentre que hi ha dos possibles noms, del PDeCAT, per presidir el Baix Ebre. D’una banda, s’ha proposat l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza; però de l’altra, també s’està parlant de Kilian Franch, regidor de Deltebre.

En qualsevol cas, Andreu ha afirmat que el grup d’Esquerra té la responsabilitat de fer governable el Consell Comarcal per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques de la ciutadania.

A més, Andreu també ha recordat que la setmana que ve, el proper 24 de novembre, està previst que es porte a aprovació el pressupost del Baix Ebre per al 2018. Per tant, ha dit que hi ha “pressa” per tancar l’acord amb el PDeCAT.

Finalment, Andreu ha volgut destacar la bona relació personal i humana amb Enric Roig i amb la resta de consellers del PSC. Però ha reiterat que l’actual situació política del país feia inviable el manteniment del pacte amb els socialistes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>