HORTA DE SANT JOAN

Principi d’acord pel nou Centre Picasso a l’antiga Casa Abadia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | HORTA DE SANT JOAN

19/02/2018

L’alcalde d’Horta de Sant Joan ha confirmat aquest dilluns un principi d’acord amb el Bisbat de Tortosa, per facilitar la instal·lació del nou Centre Picasso a l’antiga Casa Abadia. Joaquim Ferràs ha apuntat que abans de l’estiu es podria tancar el conveni amb el Bisbat, que fins ara havia dificultat la rehabilitació de l’espai perquè volia incloure un habitatge per al mossèn al mateix edifici, cedit des del 2010. L’alcalde ha explicat que el mossèn tindrà un habitatge propi, ubicat a l’antic hostal, a pocs metres de la parròquia. A banda, l’Ajuntament també es compromet a col·laborar en unes obres que s’han de fer a l’església.

La construcció del nou Centre Picasso és un projecte molt ambiciós, amb un pressupost superior als 2,3 milions d’euros. L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan espera implicar la Diputació de Tarragona, la Generalitat, el govern de l’Estat i la Unió Europea. De fet, la Diputació ja va destinar 100.000 euros a la redacció de l’avantprojecte.

D’altra banda, Ferràs també ha dit que les últimes obres del nucli històric estan gairebé enllestides, i que al març esperen la visita del subdelegat del govern de l’Estat. L’alcalde ha afegit que en els propers mesos hi haurà més millores al nucli antic, i ha recordat les restriccions per accedir-hi amb vehicle.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>