TORTOSA

Prop d’un centenar de persones remuntaran el riu Ebre amb la ruta Via Blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

10/07/2019

La cinquena edició de Via Blava. De l’arròs al Vi comptarà amb la participació d’un centenar de persones i més d’una quinzena d’embarcacions que remuntaran el riu des de Deltebre i fins arribar a Tortosa. La iniciativa tindrà lloc el proper 20 de juliol. El regidor de Turisme de Tortosa, Sisco Pepió, ha afirmat que l’objectiu és promoure la navegació fluvial com un dels actius turístics de la ciutat i les Terres de l’Ebre.

El regidor de Turisme de Deltebre, Carlos Serra, també ha incidit en la importància de donar a conèixer aquest tipus de turisme natural, lligat al paisatge fluvial i els boscos de ribera.

El president del Club Nàutic Riumar ha fet un toc d'alerta davant el poc cabal que presenta el riu en determinades èpoques de l'any. Per això ha apel·lat a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre perquè garanteixi la làmina d'aigua necessària per fer possible la navegació.

La ruta anirà acompanya d’un programa cultural complementari. La primera activitat serà una visita guiada a la Festa del Renaixement. A continuació, les persones participants es desplaçaran en autobús fins al Pinell de Brai, on visitaran la catedral del vi i faran un tast de vins de la DO Terra Alta. Finalment, un dinar al restaurant Villa Retiro, de Xerta, culminarà les activitats de la jornada. L'activitat està oberta a la participació de qualsevol persona que disposi d'una embarcació. Igualment, les persones que no en tinguin i que igualment estiguin interessades a descobrir el riu també es poden posar en contacte amb els organitzadors i afegir-se a alguna de les barques disponibles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>