TORTOSA

Protesta a Tortosa per la gestió de la gossera municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

07/10/2017

SOS Arca i diversos col·lectius de protecció animal de les Terres de l’Ebre s’han concentrat aquest dissabte davant l’Ajuntament de Tortosa. El col·lectiu denuncia el possible canvi de gestió de la gossera municipal que ara quedaria a mans d’una empresa de Vinaròs. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assegurat que ARCA encara no ha presentat cap recurs per evitar l’adjudicació.

L’Ajuntament de Tortosa va treure a concurs públic la gestió de la gossera i és Corralet qui ha guanyat el concurs. Des d’Arca asseguren que malgrat que el concurs és legal el que volen és evitar que la protectora estigui a mans d’una empresa que té denúncies per maltractament animal. Per la seva banda, Bel ha demanat a ARCA que aporti proves.

Bel ha avisat que a Catalunya sacrificar els animals és il·legal i ha assegurat que els animals que hi ha actualment a la gossera no han de sortir del centre.

Des de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha mostrat la seva preocupació i ha demanat una solució al conflicte.

En una setmana SOS Arca ha recollit 12.000 signatures per a que ARCA continuï sent la gestora dels animals recollits a Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>