SANT CARLES DE LA RÀPITA

Punt favorable per la Rapitenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

04/12/2017

Rapitenca 1 - 1 San Cristóbal

La Unió Esportiva Rapitenca sumava un punt davant un dels equips que lluita per les primeres places a Primera Catalana, el San Cristóbal.

El partit que es va veure a la Devesa va tenir dos cares, després d'uns minuts inicials de tanteig, la primera meitat va estar protagonitzada pel vent a favor per al San Cristóbal que dominava i aconseguia avançar-se al marcador amb un gol matiner de Mario Domingo al minut 8.

A la segona meitat, en canvi, seria la Rapitenca qui passaria a tenir les seues millors opcions i dominar el partit. D'aquesta manera, el gol de Joan Sabaté al minut 49 aconseguiria salvar un punt i permetre als homes d'Isaac Fernández allunyar-se una mica de les últimes posicions, en un cap de setmana favorable per al conjunt mariner, ja que els rivals directes també van acabar punxant.

El pròxim rival de la Rapitenca serà el penúltim classificat, el Bellvitge, que aquesta setmana perdia per la mínima contra el Igualada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>