GANDESA

Reunió dels presidents dels consells ebrencs a Gandesa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

08/03/2018

Aquest dimecres ha tingut lloc una reunió dels presidents dels consells comarcals de les Terres de l'Ebre: Carles Luz (Terra Alta), Sandra Zaragoza (Baix Ebre), Carme Navarro (Montsià) i Gemma Carim (Ribera d'Ebre), a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta. La reunió s'emmarcava dins dels contactes periòdics que fan els responsables comarcals ebrencs cada dos mesos amb l'objectiu de fer un seguiment a qüestions d'interès comú. En aquesta ocasió s'han tractat assumptes relacionats amb menjadors i transport escolar, plans locals de Joventut i Serveis Socials, que són competències que estan assumint els consells comarcals.

També s'ha posat en valor el paper quen juguen els consells en territoris de les característiques de les Terres de l'Ebre, amb comarques poc poblades, com a ens aglutinadors de serveis perquè arribin a cada racó del territori. Finalment, s'ha donat suport als actes de Dia de les Dones que tindran lloc el 8 març.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>