TORTOSA

Roig (PSC): ‘El govern de Tortosa és el govern de la Santa Renúncia’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

02/10/2018

El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat este dimarts que el govern municipal del PDECAT i Esquerra “és el govern de la Santa Renúncia”. Roig ha fet estes declaracions després que l’alcaldessa haja acceptat el trasllat de la unitat de radioteràpia des de l’hospital de Jesús, que és propietat municipal, fins a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, tal i com ha decidit el Departament de Salut. Segons Roig, és un gran error intentar encabir el nou edifici oncològic als espais de l’hospital Verge de la Cinta.

En la mateixa línia, Roig ha afirmat que Tortosa està feta “un desastre” en qüestions com la falta de manteniment o de neteja. De fet, ha recordat altres incompliments dels governs de Ferran Bel i Meritxell Roigé.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig també ha avançat diverses propostes electorals del PSC. D’una banda, el candidat socialista a l’alcaldia ha dit que eliminarà l’ampliació de la zona blava, aplicada el 2012, i que el govern de Bel va vincular a la construcció d’un pàrquing soterrat de la plaça del Rastre. A més, Roig ha anunciat que, si governa, el PSC farà una piscina d’estiu a l’estadi municipal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>