TORTOSA

Roig cessa del govern tots els consellers d’ERC al Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/12/2017

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha cessat com a membres del govern comarcal tots els consellers del grup d'ERC i ha constituït un nou equip de govern només amb representants del PSC. Aquesta decisió l'ha pres després de l'anunci efectuat pels grups comarcals del PDeCAT i ERC de presentar dilluns vinent una moció de censura.

Roig ha carregat durament contra Dani Andreu a qui ha acusat de faltar a la seva paraula per “oportunisme polític” i ha dit que fins i tot se’ls ha demanat estripar el carnet per mantenir la presidència de l’ens comarcal.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre també ha dit que els republicans de la comarca són uns traïdors i s’ha preguntat si pensen governar Catalunya també a partir de la mentida

La nova comissió de govern ha acordat aquest dimarts la proposta d'adjudicació de la redacció del projecte constructiu de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR) d'Aldover-Xerta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>