TORTOSA

Roig deixa la porta oberta a donar suport a una moció de censura a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

21/06/2019

Enric Roig ha volgut deixar clar este divendres que el PSC de Tortosa continua estant a favor del canvi. En este sentit, ha lamentat que el portaveu de Movem, Jordi Jordan, haja exclòs els tres regidors socialistes dels seus càlculs per començar a buscar una majoria alternativa a l’actual govern en minoria de Meritxell Roigé.

Amb tot, Roig ha advertit que una moció de censura o una qüestió de confiança hauria d’estar molt ben justificada. Però el portaveu del PSC no ha tancat la porta a donar suport a una moció de censura contra l’alcaldessa de Junts per Tortosa.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha afirmat que, personalment, no ha rebut cap oferiment de Junts per Tortosa per incorporar el PSC al govern. De fet, ha afegit que estan obert a escoltar les propostes que els puguin fer tant Roigé com Jordan.

A més, Roig també ha denunciat que el veto d’ERC al PSC és, en realitat, una excusa de Xavier Faura per no fer alcalde al candidat de Movem. En este sentit, el portaveu socialista no ha amagat e seu malestar, ja que durant la negociació se’ls ha tractat com si tinguessin la lepra.

Finalment, Roig ha reiterat que no està d’acord amb la presó preventiva que estan patint els polítics encausats per l’1 d’Octubre, i que espera que les sentències siguen mesurades i puguen contribuir a rebaixar la tensió política a Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>