TORTOSA

Roig denuncia la baixa inversió de Tortosa en serveis socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/05/2019

Tortosa es troba en el lloc 366 dels 404 ajuntaments de més de 20.000 habitants amb una inversió de 39,84 euros per habitant. Segons el candidat del PSC, Enric Roig, la despesa en serveis socials a Tortosa està per sota del 60% de la mitjana de despesa per habitant. Roig ha denunciat que el govern del PDeCAT i ERC han renunciat a les millores sanitàries. Els socialistes proposen l’abonament reduït en transport públic per a gent gran, una tarifació especial dels impostos i l’augment de places de residència per a la gent gran. També aposten per habitatges tutelats per la gent gran.



També proposa la constitució del Consell municipal de la FP, obrir les instal·lacions esportives dels col·legis els caps de setmana, la construcció del tercer institut o tres llars d’infants municipals. A tres dies de les eleccions, Roig ha assegurat que el PSC ha fet una campanya “molt prepositiva i transparent”, i ha denunciat les accions comeses pel govern de Meritxell Roigé, qui assegura ha aprofitat l’acció de govern camuflant exposicions, i jornades de portes obertes, per tal de fer campanya electoral. // Foto PSC TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>