CAMARLES

Roig nega que els regidors de Camarles s’hagin donat de baixa del PSC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | CAMARLES

09/01/2018

L’expresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha assegurat aquest dimarts que els tres regidors del PSC de Camarles no han deixat el partit, sinó que només s’han passat al grup de regidors no adscrits. Roig ha negat que s’hagi produït cap baixa de militants, tal i com es va afirmar després que l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, s’haja convertit en la nova presidenta del consell del Baix Ebre arran de la moció de censura entre Esquerra i el PDeCAT.

Roig ha valorat que aquesta ha estat una opció “personal i de poble” dels exregidors del PSC. Però ha lamentat el que considera un intent constant d’afeblir els socialistes i traure’ls del govern de les institucions, fins i tot tergiversant les possibles baixes del PSC. De fet, ha revelat que dos consellers d’ERC el van pressionar perquè es donés de baixa del PSC si volia conservar la presidència.

En aquesta línia, Roig ha insistit a acusar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, de ser l’instigador de la moció de censura entre el PDeCAT i Esquerra al Baix Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>