TORTOSA

Roigé: 'Treballaré per ser digna del càrrec, la primera alcaldessa de Tortosa'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

10/02/2018

Meritxell Roigé és des d’aquest dissabte la primera alcaldessa de la història de Tortosa. La investidura ha tingut lloc a la sala de plens de l’ajuntament on ha estat acompanyada de familiars, amics i un gran nombre de membres del seu partit. Roigé, que pren el relleu de Ferran Bel, ha estat investida en un ple extraordinari per 11 vots a favor del PDeCAT i ERC. Roigé s’ha compromès a treballar des del diàleg amb tothom i a ser digna del càrrec.

Roigé també ha demanat compromís al seu equip i ha assegurat que encara queda molta feina per fer tant en educació, com en sanitat o infraestructures. I ha reivindicat Tortosa com a capital de les Terres de l’Ebre.

Roigé també ha tingut paraules d’agraïment cap a Ferran Bel i ha lloat la feina que ha fet al llarg de gairebé onze anys. Roigé ha definit Bel com el seu alcalde, referent i mestre.

Roigé també ha tingut un record per als dirigents empresonats i per als que són a Brussel•les. La sala de plens s’ha quedat petita, una vegada més, i alguns dels assistents han seguit el ple des d’una altra sala a través del televisor. El ple d’investidura ha acabat amb una llarga ovació i amb Ferran Bel assegut entre el públic com un espectador més. Bel s’ha mostrat emocionat i ha assegurat estar tranquil de com s’han fet les coses i convençut que Tortosa està en les millors mans.

Al ple hi ha assistit la plana major del PDeCAT com Marta Pascal, David Bonvehí o Josep Rull que han donat suport a Roigé.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>