ALCANAR

Romeu (PDeCAT) demana 'unitat d'acció' a ERC per fer la moció de censura al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

13/11/2017

El nou president del PDeCAT al Montsià, Ivan Romeu, deixa la porta oberta a una posible moció de censura contra el socialista Francesc Miró al Consell Comarcal del Montsià. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Romeu ha reconegut l’existència de negociacions amb Esquerra, que el 3 d’octubre va anunciar que trencava el pacte amb el PSC. Però el també conseller comarcal del PDeCAT ha advertit que el nou acord amb Esquerra ha de servir per millorar la governabilitat del Consell del Montsià, i ha demanat “unitat” i un “bon clima i una bona relació” amb els republicans.

De fet, Romeu ha reconegut que hi ha hagut converses, però ha insistit que és necessari que hi hagi “unitat d’acció” amb els republicans en relació al procés sobiranista. En aquest sentit, Romeu ha assenyalat que la decisió podria arribar abans de les eleccions del 21 de desembre.

D’altra banda, el president del PDeCAT al Montsià ha lamentat que finalment no hi hagi una llista unitària de l’independentisme. Segons Romeu, la gent demanava unitat, i no era el moment d’acudir a les urnes per separat. Però ha evitat criticar Esquerra i la CUP.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>