TORTOSA

Roó (Òmnium Ebre): ‘Tenim més raons per anar a votar tots massivament’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

03/11/2017

La presidenta d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre, Dolors Roó, ha lamentat aquest divendres l’estratègia repressiva del govern de l’Estat, després de l’empresonament de vuit consellers de la Generalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roó ha afirmat que la millor resposta a aquesta “agressió” a la voluntat democràtica del poble de Catalunya és acudir massivament a les urnes el proper 21 de desembre.

A més, la presidenta d’Òmnium a l’Ebre ha advertit que cal mesurar molt bé altres accions, com una possible aturada general o una vaga indefinida, perquè no es tracta de destrossar-ho tot. Roó ha demanat accions pacífiques, cíviques i massives.

Roó ha assenyalat que la d’empresonament dels consellers agreuja la situació després de la detenció dels presidents d’Òmnium i l’ANC, fa 18 dies. De fet, ha dit que que l’aplicació de l’article 155 i les seues conseqüències també compliquen el diàleg per assolir una solució pactada per a Catalunya. Però la presidenta d’Òmnium a l’Ebre ha recordat que estem parlant d’un conflicte polític.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>