TORTOSA

Ros (UGT): “Els problemes polítics es resolen votant, no amb policies i jutges”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/11/2017

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha participat aquest dimecres en la concentració davant la seu del sindicat a Tortosa en defensa dels drets i les llibertats. Ros ha afirmat que si es vol donar “certa normalitat” a les eleccions del 21 de desembre al Parlament “no s’entén que hi hagi candidats empresonats o a Bèlgica”. En aquest punt, el secretari general de la UGT de Catalunya ha demanat que a la ciutadania que es mobilitzi perquè “els problemes polítics es resolen votant, ni amb policies, ni amb jutges, ni amb fiscals”.

Ros també ha exigit als partits polítics que donin a conèixer la seva agenda social, tot remarcant que la precarietat laboral i que el fet que l’Estat no disposi de diners per a la paga extra de les pensions demostra que no s’ha sortit de la crisi econòmica.

Per la seva part, el secretari general de la UGT de les Terres de l’Ebre, Valentí Marin, ha reclamat més inversió industrial al territori.

Ros també ha visitat la cooperativa Deltebre i ha participat en la reunió del comitè territorial de la UGT.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>