TORTOSA

SOS Arca convoca una manifestació per evitar el canvi de gestió de la gossera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/01/2018

SOS Arca ha convocat per aquest proper diumenge 7 de gener una manifestació a Tortosa per mostrar el seu rebuig al possible canvi de gestió de la gossera municipal que podria quedar a mans d’una empresa de Vinaròs. SOS Arca va presentar fa dos mesos un recurs contra l’adjudicació per concurs públic a Corralet i encara no han rebut cap resposta per part del consistori tortosí. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha avançat aquest divendres que la previsió es resoldre el recurs al llarg de la setmana vinent.

Des de SOS Arca assenyalen que El Corralet és una gossera on està permès el sacrifici, i no una protectora, i asseguren que existeixen múltiples denúncies per maltractament animal contra aquesta empresa. Bel ha assegurat que si arriba el cas es realitzaran les inspeccions necessàries i ha deixat clar que a Catalunya la llei no permet el sacrifici dels animals. La manifestació sortirà a les 11:30 del matí de la plaça del Temple i acabarà a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>