S'acaba la ratxa del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

21/03/2017

La visita del Cantaires a la pista del Lluïsos de Gràcia no va acabar bé per als interessos tortosins que en cap moment es van trobar còmodes.

El Cantaires va desplegar un joc ple d'ansietat, imprecisions, impaciència i una defensa inexistent, especialment durant un primer quart per a l'oblit que acabava 23/7 a favor de l'equip barceloní. Aquest parcial marcaria la resta de l'encontre.

L'equip roig, minvat d'efectius va jugar sense Valldepérez i Fortuño, a més del nord-americà David King que quasi no va tocar pilota.

El segon quart el guanyava de poc el Cantaires 20/23 mentre que el tercer tornava a perdre'l. Al darrer quart, empat a 17 i un resultat final molt exagerat a favor dels Lluïsos de Gràcia, 82 - 61.

Amb aquesta derrota s'acaba la ratxa de sis victòries a Copa Catalana però cinquens en la classificació, només estan a una victòria de poder jugar el play-off. Encara queden cinc partits de lliga.