TORTOSA

Sales (PDeCAT) confia en un acord de l’independentisme per anar junts


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

10/11/2017

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha afirmat aquest divendres que manté les esperances per aconseguir la formació d’una llista unitària de l’independentisme per a les eleccions del 21 de desembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sales també ha assenyalat que va celebrar que no fos Carles Puigdemont qui convoqués les eleccions, ara imposades per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. A banda, ha remarcat que no vol una llista conjunta per temor a uns mals resultats del PDeCAT, sinó perquè té el convenciment que ara el país demana la màxima unitat.

De fet, Sales ha insistit que la llista del país fins i tot hauria d’incloure la CUP. D’altra banda, la presidenta del PDeCAT a l’Ebre ha apuntat que Esquerra ha estat reticent a la reedició de Junts pel Sí, possiblement, perquè ara les enquestes són més favorables per als republicans. Però tot i així, encara s’ha mostrat confiada en què es podrà assolir un acord.

Finalment, Sales ha manifestat que el candidat d’aquesta llista conjunta hauria de ser Puigdemont, pel seu lideratge ferm en el camí cap a la independència i per tenir sempre la mà estesa cap a la CUP i Esquerra.

De fet, aquest divendres s’ha presentat la Llista Unitària 1 d’Octubre, una agrupació d’electors que busca l’acord dels partits de cara al 21 de desembre amb un programa de mínims: rebutjar el 155, validar el referèndum de l’1 d’octubre i restituir el govern legítim de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>